LETAR DU BOUDOIRFOTOGRAF
I STOCKHOLM?

Fotografering
med fokus på självkärlek

Hos mig är boudoirfotografering en resa i självacceptans, genom att jag får skapa en fotograferingsupplevelse som främjar självkärlek och får dig att känna dig connectad med både din inre och yttre gudinna – MIND, BODY & SOUL!

I dagens samhälle står vi under ständig press att uppfylla normer och förväntningar som i hög grad påverkar vår mentala hälsa och självförtroende. Att trivas i sin egen kropp är en känsla och erfarenhet som alla kvinnor borde få uppleva.

Att våga kliva fram framför kameran och utmana sig själv är en av de mest befriande upplevelserna. Jag skapar en avslappnad och trygg atmosfär med professionell vägledning, som hjälper dig att upptäcka din inre styrka och skönhet.

Boudoirfotograf
i Stockholm

Mia Modigh Westlund heter jag, baserad i Stockholm men med en härlig dialektblandning från Blekinge och Småland, och ibland lite inslag av Skånska.

Jag är en glädjespridare som under en boudoirfotografering gör allt i min makt för att du ska vara bekväm. En av mina största styrkor som fotograf är just att få andra att känna sig trygga och avslappnade. Jag tror mycket på bra energier, att vad jag sänder ut får jag tillbaka, därför tänker jag ofta till lite extra inför en fotografering, för att du ska få så goda, trygga och varma energier som möjligt från mig.

Alla kroppar är vackra precis som de är! Jag har fotat kvinnor som är unga, äldre, smala, plussize, har fött barn, har hudsjukdomar, har bristningar, celluliter, vältränade muskler, har cancer och tappat håret, opererat bort brösten, har stora bröst, har små bröst.

Det som länkar samman alla kvinnor jag fotat är att de har en kropp och de är vackra. Alla har en historia värd att berätta och jag brinner verkligen för att skapa magiska bilder med alla kvinnor som vill investera i sig själva.

Mörkhårig glad kvinna sitter på en soffas armstöd och ler in i kameran

En stärkande upplevelse

Är du redo att boosta ditt självförtroende?

Erfarenhet & trygghet

Jag har fotograferat boudoir sedan 2018 och vet verkligen vad jag gör och hur jag ska guida dig för att framhäva din inre Queen på bästa sätt och i bästa ljus.

Med mig kan du känna dig trygg från första kontakt till efter leverans.

Ditt varför

För din egen skull efter en dålig relation, efter en viktförändring, för egoboost, innan en graviditet, efter en graviditet, innan brösten opereras bort pga cancer, efter att ha övervunnit cancern, för att du fyller år, för att du behöver förändra ditt sätt att se på dig själv eller bara för att du vill bli fotograferad?

Jag blir alltid så ärad när jag får ta del av kvinnors varför. Alla har en historia att bära på och att få vara en del av resan framåt är fantastiskt fint!

Kvinna ligger på en soffa i spetsunderkläder på sin boudoirfotografering i Stockholm

Självkärlek

Din kropp är ditt tempel och det är dags att ge ditt tempel den kärlek den förtjänar! Oavsett vad du gått igenom, så förtjänar du så mycket bättre tankar om dig själv!

Sexig är en inställning,
inte en ålder eller ett midjemått.

En gåva till dig själv

Min passion är att fotografera helt vanliga kvinnor på ett stärkande sätt för att boosta självförtroendet.

Mitt fokus har alltid varit att vi gör den här fotograferingen för DIN SKULL. Absolut kan du ge bort bilderna till din partner, t.ex. som morgongåva till bröllop. Men i grunden är det inte därför vi gör detta.

Det är för att du är värd det, det är din present till dig själv!

Vanliga frågor inför en
boudoirfotografering i Stockholm

Du får en digital guide med massor av tips inför fotograferingen och där ingår bland annat tips på kläder och styling. Du får naturligtvis hör av dig om du önskar personlig vägledning vid klädvalen. Jag har även några plagg som du kan låna, t.ex kimono/negligé i skira tyger, en spetsklänning, overziseskjortor och mysiga koftor.

Mer än gärna, jag rekommenderar verkligen att unna dig detta för att höja upplevelsen till din fotografering. Jag samarbetar med ett team professionella makeupartister som du kan välja som tillval till din fotografering.

Du betalar en bokningskostnad för att reservera din bokade tid på 1 500 kronor. Efter din fotografering köper du bilderna i digitala bildpaket och/eller välja fysiska produkter så som printade bilder i linneask, större förstoringar på fine art papper eller fotoböcker. All information hittar du längre ned på sidan.

Vi fotograferar antingen boudoir hemma hos dig – för en riktig ’girl next door’ känsla, på någon avskild plats utomhus eller på hotell i Stockholm. Du väljer hotellrum som ett tillval så sköter jag allt med bokningen så vi får det finaste rummet som passar just din boudoirfotografering. Du behöver alltså inte ordna med någonting extra utan jag löser allt!

En av mina absoluta styrkor som fotograf är att få andra att känna sig lugna och trygga. Jag som person är väldigt avslappnad och skojar mycket, vilket smittar av sig och ger härliga bilder fulla med skratt. Jag kommer också guida dig hela tiden så du behöver aldrig fundera på vad du ska göra.

Jag publicerar aldrig några bilder från din fotografering någonstans om du inte ger mig tillåtelse till det, detta är något vi skriver avtal om.

Jag efterbehandlar alla bilderna noggrant så ljus och färger känns enhetliga och stämmer överens med mitt bildspråk. Jag gör en slags fine-art retusch som förstärker ögon, jämnar ut flammig och ojämn hy, ger lyster och framhäver din kropp på ett vackert sätt. Om du dagen till ära fått en finne, ett sår eller någonting annat som normalt sett inte är en del av ditt utseende, så tar jag bort detta utan extra kostnad. Jag retuscherar inte din kropp på ett sätt som förändrar den, utan framhäver enbart det vackra hos dig.

Låt mig svara med en motfråga. Vill du ha boudoirbilder på dig? Vill du känna dig som one in a million? Har du en kropp?
Då är svaret: ABSOLUT passar din kropp för boudoirbilder!

Vad kostar en boudoirfotografering?

Din investering

✨ En rolig fotografering, ca 1,5 timme
✨ Inför-guide med tips och råd
✨ Planeringsmöte över video
✨ Fri ombokning vid sjukdom
✨ Omsorgsfull redigering av alla bilder
✨ Privat webbgalleri till dator och mobil
✨ Personlig webshop med produkter

1 500 kronor

Summan betalas i samband med bokning för att reservera din tid. Observera att bilder och produkter inte ingår i bokningsavgiften utan dessa köps till efteråt. Se prislista nedan.

Tillval, för en lyxigare upplevelse

Fantastiska produkter till dina bilder

Den digitala världen i all ära, det är smidigt med usb-minnen, att ha bilder på telefonen osv. Men när du har investerat i en sådan här otrolig fotografering så förtjänar du att göra något grymt med dina bilder. En fotobok som du kan bläddra i om 10 år eller en fotovägg full med egoboost-bilder? Naturligtvis kan du välja att köpa dina bilder digitalt också, men jag rekommenderar dig verkligen att unna dig att du gör någonting mer med dina bilder.

Vid köp av fotoprodukter tillsammans med digitala bilder, ges en viss rabatt på de digitala bilderna, beroende på slutsumman.

Digitala bilder, högupplösta

Levereras i ditt webbgalleri där du kan ladda ner bilderna både högupplöst och webbupplöst.
Blond kvinna ligger på en säng iklädd röda spetsunderkläder och skrattar på sin boudoirfotografering

Lediga tider i Stockholm

Jag jobbar i Stockholm under utvalda veckor på året, där jag släpper ett antal begränsade platser för fotografering. Tiderna är först till kvarn och bokas upp snabbt, så för att få en första tjing på att boka en tid, fyll i dina uppgifter i det här formuläret så får du mail om när tiderna släpps och kan förhandsboka. 

Jag tar endast ett fåtal bokningar varje månad för att kunna ge dig som kund bästa möjliga förutsättningarna vid eventuell ombokning. Om en månad är fullbokad, hör gärna av dig ändå för att hamna på väntelistan vid eventuell öppning.

Inom 2 arbetsdagar får du mailsvar – dubbelkolla gärna skräpposten!

Fungerar inte formuläret?
Skicka direkt till hej@mwfotograf.se

Maj

Fullbokad

Juni

Fullbokad

JULI

SEMESTER

Augusti

6 tider i Småland

Kontakta mig här för
boudoirfotografering i Stockholm

Ta en kik i bloggen:

Blond kvinna ligger på en säng iklädd röda spetsunderkläder och skrattar på sin boudoirfotografering

Hur får man en bättre självkänsla?

Självkänsla är ett begrepp som ofta används, men vad betyder det egentligen? Och hur skiljer det sig från självförtroende? I det här blogginlägget ska jag utforska dessa begrepp och lära dig hur du kan stärka din självkänsla för att bli en mer självsäker och harmonisk individ.

Läs mer »
En blond kvinna står framför ett fönster iklädd svart spetsbh och ljusblå skjorta på sin boudoirfotografering

Hur förbereder man sig inför en boudoir fotografering?

Boudoirfotografering handlar om att bli bortskämd, känna sig stärkt och se dig själv i ett helt nytt ljus! Det är spännande och läskigt på samma gång, eller hur?! Oroa dig inte vackra kvinna, jag har din rygg. Jag känner mig taggad på att få dela med mig av en kort checklista för din boudoirfotografering och en översikt över hur du förbereder dig för din session. När du har bokat en fotografering med mig får du en ännu mer ingående och detaljerad förberedelseguide.

Läs mer »
Gravid kvinna sitter på en säng iklädd endast underkläder med ljus som strålar ned mot hennes ansikte och mage, under en gravidboudoirfotografering i Stockholm

Gravidboudoir – En intim resa

Att fånga det magiska med en graviditet är grunden för gravidboudoir – för mig är det en konstform som hyllar och hedrar den unika skönheten i att vara gravid.

Graviditeten är en livsbejakande period som förändrar inte bara en kvinnas kropp utan också hennes själ. Många blivande mödrar känner en stark koppling till sitt växande barn och upplever en innerlig skönhet som strålar utåt.

Läs mer »
Fotobok med boudoirbilder på en blond kvinna i vit spetsklänning

Tips till morgongåva

Vad är morgongåva för något?
Morgongåva är en gammal tradition flera hundra år tillbaka där det var mannen som gav sin fru en gåva dagen efter bröllopet. Syftet med gåvan var att den skulle vara av ekonomisk betydelse för frun för att kunna underlätta livet om mannen skulle gå bort.

Läs mer »
Närbild på kvinna i gröna underkläder som ligger på en orientalisk matta

Var fotograferar man boudoir?

Funderar du på vart man ska fotografera boudoir? Att fotografera i ett hotellrum eller i en fotostudio kan tyckas vara det enda eller mest självklara alternativet. Jag skulle dock säga att det finns ett ännu bättre alternativ! Och jag vill med det här inlägget inspirera dig till att släppa tanken på att det måste vara på ett hotell och istället se det fantastiska med att fotografera boudoir i hemmet!

Läs mer »