Exclusive Content

Boudoir
Mini-sessions

Boudoir Mini-sessions

Here we go!

Fotograferingen sker i studio i Vasastan i Stockholm under en vardag.

När din fotograferingskostnad har bekräftats kommer nästa steg att vara att boka in ett planeringssamtal över video med mig, där vi pratar igenom din fotografering, bokar in datum för din fotografering och jag svarar på alla dina frågor! Det hela är enkelt, och du kommer att vara på väg mot det där självförtroende du har letat efter ❤️

Närbild på kvinnas bakdel iklädd svarta underkläder i motljus vid ett fönster

"The Secret" Limited Edition Session

✧ Inför-guide med tips och råd
✧ Planeringsmöte över video
✧ Fri ombokning vid sjukdom
✧ Professionellt hårstyling och makeup + fransar
✧ Tillgång till exklusiv kundgarderob med kimonos etc.
✧ 30 minuters fotografering
✧ Professionell vägledning och posering
✧ Privat webbgalleri till dator och mobil
✧ Professionell redigering av köpta bilder
✧ Personlig och privat webshop

2 900 kr


ALLMÄNA VILLKOR

Hela fotograferingskostnaden betalas vid bokning. Ej återbetalningsbar fotograferingskostnad för att reservera en sessionsplats i studion för första halvåret av 2024 (gäller fram till 14 juni).

- Den här fotograferingskostnad är endast för "The Secret" Limited Edition-sessioner som erbjuds på begränsade datum fram till 14 juni 2024. Om du inte nyttjar bokningen innan dess förverkas fotograferingskostnaden.
- Då platserna är begränsade och först till kvarn, sker betalningen så omgående som möjligt, dock inom 5 dagar, för att garantera bokningen.
- Fotograferingskostnaden för minisessioner kan INTE överlåtas till annan person. Personen som betalade fotograferingen måste vara den person som ska underteckna avtalet och komma till sessionen.
- Minisessioner kan ej kombineras med andra erbjudanden.

Fullständig lista över villkor finns i vårt avtal, som signeras digitalt. Fullständig prislista över digitala bilder och produkter hittar du på "produkter" och "fotobok" i menyn under "boudoir".