BLOGG

Blond kvinna ligger på en säng iklädd röda spetsunderkläder och skrattar på sin boudoirfotografering

Hur får man en bättre självkänsla?

Självkänsla är ett begrepp som ofta används, men vad betyder det egentligen? Och hur skiljer det sig från självförtroende? I det här blogginlägget ska jag utforska dessa begrepp och lära dig hur du kan stärka din självkänsla för att bli en mer självsäker och harmonisk individ.

läs mer
En blond kvinna står framför ett fönster iklädd svart spetsbh och ljusblå skjorta på sin boudoirfotografering

Hur förbereder man sig inför en boudoir fotografering?

Boudoirfotografering handlar om att bli bortskämd, känna sig stärkt och se dig själv i ett helt nytt ljus! Det är spännande och läskigt på samma gång, eller hur?! Oroa dig inte vackra kvinna, jag har din rygg. Jag känner mig taggad på att få dela med mig av en kort checklista för din boudoirfotografering och en översikt över hur du förbereder dig för din session. När du har bokat en fotografering med mig får du en ännu mer ingående och detaljerad förberedelseguide.

läs mer
Gravid kvinna sitter på en säng iklädd endast underkläder med ljus som strålar ned mot hennes ansikte och mage, under en gravidboudoirfotografering i Stockholm

Gravidboudoir – En intim resa

Att fånga det magiska med en graviditet är grunden för gravidboudoir – för mig är det en konstform som hyllar och hedrar den unika skönheten i att vara gravid.

Graviditeten är en livsbejakande period som förändrar inte bara en kvinnas kropp utan också hennes själ. Många blivande mödrar känner en stark koppling till sitt växande barn och upplever en innerlig skönhet som strålar utåt.

läs mer
Fotobok med boudoirbilder på en blond kvinna i vit spetsklänning

Tips till morgongåva

Vad är morgongåva för något?
Morgongåva är en gammal tradition flera hundra år tillbaka där det var mannen som gav sin fru en gåva dagen efter bröllopet. Syftet med gåvan var att den skulle vara av ekonomisk betydelse för frun för att kunna underlätta livet om mannen skulle gå bort.

läs mer
Närbild på kvinna i gröna underkläder som ligger på en orientalisk matta

Var fotograferar man boudoir?

Funderar du på vart man ska fotografera boudoir? Att fotografera i ett hotellrum eller i en fotostudio kan tyckas vara det enda eller mest självklara alternativet. Jag skulle dock säga att det finns ett ännu bättre alternativ! Och jag vill med det här inlägget inspirera dig till att släppa tanken på att det måste vara på ett hotell och istället se det fantastiska med att fotografera boudoir i hemmet!

läs mer
Kvinna i svarta Hunkemöller underkläder ligger på rygg på en säng under sin boudoirfotografering på hotell i Stockholm

Vad är boudoir fotografering?

Funderar du på vad en boudoirfotografering är och går du i tankarna på om det kan vara något för dig att boka?

Boudoir fotografering är en form av fotokonst som har blivit allt mer populär i Sverige de senaste åren. Det är en stil av fotografi som fokuserar på att fånga skönheten, sensualiteten och självförtroendet hos kvinnor i en intim och förtrolig miljö. I detta blogginlägg ska vi utforska vad boudoir fotografering egentligen är, varför det har blivit så populärt och hur du kan förbereda dig för din alldeles egna boudoir fotosession.

läs mer
Naken kvinna ligger i ett skumbad under en boudoirfotografering i Stockholm på hotell