EN ERFAREN BOUDOIRFOTOGRAF I STOCKHOLM

Heej, jag heter Mia Modigh Westlund

Mörkhårig glad kvinna sitter på en soffas armstöd och ler in i kameran
En svart Staffordshire Bullterrier

Det är jag som är Mia!

Egentligen döpt till Mari men inte ens mina egna föräldrar säger det. Jag går även under smeknamnen Majsan och Mammamamma mammamamma mammamamma mammaaaa.

Med 39 år i bagaget kan jag fortfarande inte förstå att jag är vuxen på riktigt. Ofta tänker jag mig själv som 23 år, bara med lite mer livserfarenhet. Jag är uppväxt i Karlshamn – Blekinge, vid havet, men flyttade till Eksjö för 10 år sedan, för kärlekens skull. Just nu bor vi i Stockholm men har kvar vårt hus i Eksjö.

Min älskade man Glenn (nej, han kommer inte från Göteborg) tog mig med storm och det var kärlek vid första ögonkastet när vi träffades på ett bröllop. Än idag får jag höra från min svärmor hur hon såg mig göra segergesten på det där bröllopet, när jag och min vän faktiskt insåg att Glenn var singel! Nu är vi gifta, har hunden Idun och vår son Jack som föddes i september 2020, samma dag som våra solrosor i trädgården slog ut.

Jag dricker lite för mycket kaffe, bakar världens godaste kladdkaka (världens godaste smet!) och tycker att en skål med popcorn är en fullgod middag. Jag älskar ordvitsar och skrattar alltid åt mina egna skämt 🤷🏻‍♀️ Och jag är hopplöst förtjust i att använda mig av smileys och GIF’ar när jag skriver.

Tacos på fredagar med tillhörande fiestamusik är en viktig tradition i mitt liv. Jag älskar julen och börjar tagga till redan efter midsommar, det är då man officiellt får börja lyssna på julmusik! Julmust kan vara livets bästa dryck, efter kaffe! Och står jag i en hiss med spegel måste jag göra roliga miner 🤪

10 snabba (och helt nödvändigt vetande) om mig

förrätt | efterrätt
film | brädspel
sms | samtal
semestra | hemestra
storstad | landsbygd
överraska | bli överraskad
äta smeten | äta kakan
träna | chilla
ljudbok | pod
GIF’ar | memes

Hoppas vi ses!

Välkommen att kontakta mig om du önskar boka en boudoirfotografering i Stocholm.

Ta en kik i bloggen:

Gravid kvinna sitter på en säng iklädd endast underkläder med ljus som strålar ned mot hennes ansikte och mage, under en gravidboudoirfotografering i Stockholm

Gravidboudoir – En intim resa

Att fånga det magiska med en graviditet är grunden för gravidboudoir – för mig är det en konstform som hyllar och hedrar den unika skönheten i att vara gravid.

Graviditeten är en livsbejakande period som förändrar inte bara en kvinnas kropp utan också hennes själ. Många blivande mödrar känner en stark koppling till sitt växande barn och upplever en innerlig skönhet som strålar utåt.

Läs mer »
Fotobok med boudoirbilder på en blond kvinna i vit spetsklänning

Tips till morgongåva

Vad är morgongåva för något?
Morgongåva är en gammal tradition flera hundra år tillbaka där det var mannen som gav sin fru en gåva dagen efter bröllopet. Syftet med gåvan var att den skulle vara av ekonomisk betydelse för frun för att kunna underlätta livet om mannen skulle gå bort.

Läs mer »
Närbild på kvinna i gröna underkläder som ligger på en orientalisk matta

Var fotograferar man boudoir?

Funderar du på vart man ska fotografera boudoir? Att fotografera i ett hotellrum eller i en fotostudio kan tyckas vara det enda eller mest självklara alternativet. Jag skulle dock säga att det finns ett ännu bättre alternativ! Och jag vill med det här inlägget inspirera dig till att släppa tanken på att det måste vara på ett hotell och istället se det fantastiska med att fotografera boudoir i hemmet!

Läs mer »
Kvinna i svarta Hunkemöller underkläder ligger på rygg på en säng under sin boudoirfotografering på hotell i Stockholm

Vad är boudoir fotografering?

Funderar du på vad en boudoirfotografering är och går du i tankarna på om det kan vara något för dig att boka?

Boudoir fotografering är en form av fotokonst som har blivit allt mer populär i Sverige de senaste åren. Det är en stil av fotografi som fokuserar på att fånga skönheten, sensualiteten och självförtroendet hos kvinnor i en intim och förtrolig miljö. I detta blogginlägg ska vi utforska vad boudoir fotografering egentligen är, varför det har blivit så populärt och hur du kan förbereda dig för din alldeles egna boudoir fotosession.

Läs mer »