Gravidboudoir – En intim resa

Att fånga det magiska med en graviditet är grunden för gravidboudoir – för mig är det en konstform som hyllar och hedrar den unika skönheten i att vara gravid.

Graviditeten är en livsbejakande period som förändrar inte bara en kvinnas kropp utan också hennes själ. Många blivande mödrar känner en stark koppling till sitt växande barn och upplever en innerlig skönhet som strålar utåt. 

Gravid kvinna sitter på en säng iklädd endast underkläder med ljus som strålar ned mot hennes ansikte och mage, under en gravidboudoirfotografering i Stockholm

Paradigmskifte i fotografi

Traditionellt sett har fotografering av så väl gravida kvinnor som boudoirfotografering, fokuserat på mjuka och romantiska porträtt. Gravidboudoir tar detta ett steg längre genom att omfamna sensualitet, självförtroende och den kvinnliga gudinnan under graviditeten. Jag bryter de konventionella normerna med mitt fotograferande och tillåter gravida kvinnor att känna sig vackra, sexiga och kraftfulla, precis som de är.

Självkärlek och självuttryck

Att fotografera gravidboudoir är inte bara att dokumentera en fysisk förändring utan också att omfamna en känslomässig resa. Jag brukar uppmana alla kvinnor jag möter att älska och hylla sina kroppar i alla dess former och storlekar. Denna typ av fotografi är en chans att få uttrycka självkärlek och självförtroende, och det kan vara en kraftfull påminnelse om den inre styrkan som en kvinna bär med sig under graviditeten.

Ett minne för livet

Gravidboudoirbilder blir inte bara vackra konstverk utan även en varaktig och meningsfull påminnelse om den unika tiden av förväntan. Dessa bilder kan ses som en hyllning till kvinnlig styrka och skönhet och fungerar som en tidlös påminnelse om den kraftfulla resa som är att bli mamma.

Även om du har en graviditet du inte mår så bra utav, så är det här bilder du aldrig kommer ångra att du tog. På bilderna kommer varken illamående, foglossning eller halsbränna synas. Enbart det vackra och starka i att bära ett helt liv inuti.

Gravid kvinna sitter på en säng iklädd endast underkläder med ljus som strålar ned mot hennes mage, under en gravidboudoirfotografering i Stockholm

Är du nyfiken på att boka en gravidboudoirfotografering?

Själva fotograferingen går till på ungefär samma sätt som en för mig, vanlig boudoirfotografering. Den enda skillnaden är att du har en vacker mage som vi tar hänsyn till under poserandet. Vi lägger större fokus på att magen ska få synas och på det vackra och nakna. Jag är även väldigt mån om att du känner dig trygg och bekväm och att ingenting gör ont, jag har själv varit gravid så jag vet precis hur känslan är.

Om du fortfarande känner dig osäker men lite nyfiken, så är du hjärtligt välkommen att kontakta mig så pratar vi helt enkelt igenom dina tankar och reder ut vad som passar dig!

Gravid kvinna står framför ett fönster med ena handen på magen, iklädd endast underkläder, under hennes gravidboudoirfotografering i Stockholm
Mörkhårig glad kvinna sitter på en soffas armstöd och ler in i kameran

Heej, det är jag som är Mia!

Boudoirfotograf i Stockholm

Hey gorgeous, så glad jag är att du hittat hit! Välkommen till min blogg, lite som en dagbok om mina fantastiska kunder, ”behind the scenes” och sådant som hör till ämnet boudoir. Häng kvar och säg gärna hej!

Search